امیکرون در کودکان چگونه است؟

ساخت وبلاگ

خوشبختانه چند روش برای تمایز این دو بیماری وجود دارد. امیکرون بیشتر مسیر هوایی فوقانی را درگیر می‌کند، در حالی که سویه‌های دیگر کرونا ریه را بیشتر درگیر می‌کردند. در بیماری امیکرون سلول‌های ریوی کمتری درگیرند به همین دلیل شدت بیماری کمتر است.

هرچند بیشتر کودکان بیماری خفیف را تجربه می‌کنند، تصور اینکه کودک شما نتواند نفس بکشد کمی ترسناک است. بسیاری از کودکان با گلودرد شدید، سرفه، گرفتگی بینی و تب به بیمارستان منتقل می‌شوند. البته بیشتر آنها نیازی به بستری‌شدن در بیمارستان ندارند و با تجویز کورتیکواستروئید توسط پزشک، التهاب مجرای تنفسی‌شان کاهش پیدا می‌کند. به‌رغم تعداد زیاد بستری‌ها در بیمارستان نرخ مرگ ناشی از امیکرون پایین است.

علائم امیکرون در کودکانگاهی علائم امیکرون در کودکان شبیه سرماخوردگی است. اما معمولا علائم کووید ۱۹ شدیدتر از گرفتگی، آبریزش بینی، سرفه و گلودرد معمول است و معمولا تب زیاد و مشکل تنفسی هم مشاهده می‌شود.از زمان شیوع امیکرون تعداد کودکانی که با علائم خناق به بیمارستان مراجعه می‌کنند بیشتر شده است. در این حالت، قسمت فوقانی دستگاه تنفسی ملتهب‌شده و تنفس سخت می‌شود. از طرفی بیشتر کودکان در دوران امیکرون تست کرونایشان مثبت بود. دستگاه تنفسی کودکان از بزرگ‌سالان کوچک‌تر است، بنابراین عفونت آن بیشتر خودش را نشان می‌دهد. در بعضی موارد علائم بیماری بعد از ۵ روز از بین می‌رود، اما در سایر کودکان علائم فقط با درمان خانگی برطرف نمی‌شود. از طرفی کودکان بدون علامتی هستند که تست امیکرونشان مثبت است.

عوارض بلندمدت امیکرون هنوز مشخص نیست. حتی ممکن است احتمال ابتلا به دیابت را در کودکان افزایش دهد.پیشگیری از امیکرون در کودکانتزریق واکسن به کودکان زیر ۵ سال توصیه نمی‌شود، اما روش‌های دیگری برای حفظ ایمنی‌شان وجود دارد. بهترین راه مقابله با این بیماری پیشگیری از ابتلا، ماسک‌زدن، انجام آزمایش‌های لازم، پیروی از دستورالعمل‌های قرنطینه و رعایت فاصله اجتماعی است. والدین با رعایت این موارد می‌توانند از ابتلای کودک به بیماری امیکرون پیشگیری کنند. از طرفی بهتر است فرد مشکوک به کرونا بلافاصله تست کرونا بدهد. هرچقدر ابتلا به کرونا زودتر تشخیص داده شود‌، دوره قرنطینه زودتر شروع می‌شود و احتمال بهبودی بیشتر است. از طرفی بهتر است همه افراد دوز واکسیناسیون کرونا را کامل کنند و واکسن تقویت‌کننده یا همان بوستر را بزنند و برای کاهش ابتلای کودکان، کودک تنها با افراد واکسینه‌شده در تماس باشد. البته باز هم احتمال ابتلای کودک به بیماری وجود دارد.

زمان مراجعه به پزشکبسیاری از والدین درباره کرونا و سویه امیکرون نگران هستند. قطعا شما تنها نیستید. اگر کودکتان مشکوک به امیکرون است، بهتر است آزمایش کرونا را انجام دهید. البته بهتر است به‌جز در موارد ضروری به اورژانس مراجعه نکنید تا افرادی که واقعا نیاز دارند امکان استفاده از خدمات را داشته باشند.

برای موارد خفیف بیماری بهتر است از داروهای کاهش تب مثل استامینوفن استفاده کنید. اگر کودکتان ۶ماهه یا بزرگ‌تر است، می‌توانید از ایبوپروفن استفاده کنید. در کنار تمام این موارد، مصرف مایعات فراوان و استراحت را فراموش نکنید. اگر آزمایش کرونای کودک مثبت است، او را قرنطینه کنید تا بیماری به دیگران منتقل نشود و اگر سؤالی دارید، از پزشک اطفال بپرسید.وجه مهممطالعه مقالات و جستجو در اینترنت باعث افزایش اطلاعات عمومی شما می‌شود اما هیچ وقت نمی‌تواند جایگزین مناسبی برای مراجعه به متخصص و دریافت مشاوره‌های تخصصی باشد.اگر دچار مساله‌ای شده‌اید، مشورت با مشاوران ماهر و متخصص می‌تواند مسیر زندگی شما را هموارتر کند.منبع : https://www.chetor.com/ zbz...

ما را در سایت zbz دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : آوا zbz بازدید : 169 تاريخ : دوشنبه 9 اسفند 1400 ساعت: 12:40